Vi som jobbar på BLANCA

Anna Jonsson är ägare och grundare av BLANCA, utbildad i Linköping, verksam i Stockholm sedan många år. 

Anna klipper gärna korta frisyrer och är inte rädd för att förespråka förändringar i stort och smått. Hennes mål är att ge kunden ett stort lyft med små detaljer.

Anna öppnade BLANCA i januari 2017. Det har varit en omvälvande och spännande tid. Responsen har varit fantastisk, över all förväntan.

Blanca

Amanda Kristiansson har 8 års erfarenhet i branschen som frisör, varit verksam både på västkusten och i Stockholm. Uppvuxen i en liten ort i västra Götaland, Skene men bott lika länge vid kustens pärlor Falkenberg och Varberg. Amanda firar snart ett år som stockholmare och va passar inte bättre då med att starta på Blanca.

Amanda lyssnar in vad kunden har för önskemål i färg och form, för att sedan kunna återskapa det. Brinner lite extra för naturliga, friska hår, klippa kort och killar! Amanda är otroligt ödmjuk och ser mycket fram mot nya möten! 

Blanca Studio

Emma Wistrand har jobbat som frisör i snart 20 år i Stockholm. Hon trivs med den konstnärliga delen av yrket och älskar att plocka fram det bästa i varje kund. Allt som har med färg och form ligger Emma varmt om hjärtat.

Emma är även utbildad makeupartist och hårstylist och har parallellt med sitt jobb som frisör arbetat med tv-produktioner, visningar och reklam-fotograferingar. 

Det går att boka Emma  för makeup, uppsättningar och stylingjobb. 

Hélene Hansson har arbetat som frisör i över 10 år.

Hélene är en konstnärssjäl som alltid haft frisöryrket naturligt för sig. Hennes specialitet är att hitta den form som passar kunden. I hennes stol känner du dig lugn och trygg.

Själv säger Hélene så här; "att få rå om kunden och samtidigt utrycka min kreativitet är den perfekta kombinationen för mig."

Hélene är föräldraledig tom oktober 2022. 

Vill du jobba med oss på BLANCA? Läs mer och kontakta oss.