Vi som jobbar på BLANCA

Anna Jonsson är ägare och grundare av BLANCA, utbildad i Linköping, verksam i Stockholm sedan många år. 

Anna klipper gärna korta frisyrer och är inte rädd för att förespråka förändringar i stort och smått. Hennes mål är att ge kunden ett stort lyft med små detaljer.

Anna öppnade BLANCA i januari 2017. Det har varit en omvälvande och spännande tid. Responsen har varit fantastisk, över all förväntan.

Blanca

Sanne Berg är utbildad i Göteborg men har jobbat till största del i Stockholm. Sanne är en passionerad och glad värmlänning som gillar utmaningar och är nyfiken på det mest i frisöryrket. Hon tycker om det personliga mötet med kunden, att vara kreativ i kombination med att förstå kundens behov och skräddarsy det som passar varje kund i vardagen.

Sanne  jobbar även med great length extensions, för att få veta mer om det bokar du enkelt en konsultation med Sanne via telefon. Hon gör även trådning av bryn.

Blanca Studio

Julia Lennartsson, har jobbat som frisör i 7 år och även stylingtekniker/utbildare för GHD i 5 år. Är ursprungligen från Blekinge men tog ett varv i Örebro innan hon landade och hittade hem i Stockholm. 

Julia brinner lite extra mycket för färg, naturligt som extremt. En förkärlek till pastelliga, mjuka gosiga toner. Detaljer och spännande färger som sätter en personlig touch tillsammans med din stil.

Är certifierad hairtalk stylist, makeup artist och colorist.

Hos Julia kan du även boka tid för uppsättningar, makeup, styling samt keratinbehandling.

Hélene Hansson har arbetat som frisör i över 10 år.

Hélene är en konstnärssjäl som alltid haft frisöryrket naturligt för sig. Hennes specialitet är att hitta den form som passar kunden. I hennes stol känner du dig lugn och trygg.

Själv säger Hélene så här; "att få rå om kunden och samtidigt utrycka min kreativitet är den perfekta kombinationen för mig."

Blanca Studio

Emma Wistrand har jobbat som frisör i snart 20 år i Stockholm. Hon trivs med den konstnärliga delen av yrket och älskar att plocka fram det bästa i varje kund. Allt som har med färg och form ligger Emma varmt om hjärtat.

Emma är även utbildad makeupartist och hårstylist och har parallellt med sitt jobb som frisör arbetat med tvproduktioner som tv4 Nyhetsmorgon samt visningar och reklamfotograferingar.

Det går att boka Emma  för makeup, uppsättningar och stylingjobb. 

Sandra Blanca

Blanca

Sandra Svensson är sprungen ur metropolen Åmål och utbildad i Oslo hos Toni & Guy. Hon har jobbat som frisör i drygt 7 år och har under den tiden hunnit med en hel del. Hon har jobbat på Fashion Week i Stockholm, Paris, Milano och New York. Sandra jobbar inte enbart på salong, där hon älskar att få vara kreativ och ta hand om sina kunder, utan frilansar även som hårstylist och makeupartist. Hon har jobbat för märken som Monki, H&M, Back, Åhlens och Ivyrevel och dessutom gjort håret på First Aid Kit i deras tre senaste musikvideos.  

Sandra går även att boka för uppsättningar, styling och makeup.

Vill du jobba med oss på BLANCA? Läs mer och kontakta oss.