Vi som jobbar på BLANCA

Anna Jonsson

Anna är ägare och grundare av Blanca, utbildad i Linköping och verksam i Stockholm sedan många år. Hon startade Blanca 2017 för att skapa den ultimata miljön för både kunder och kollegor. En trivsam hemma-hos känsla som ger utrymme för kreativitet, samtidigt som vi har roligt, var visionen. Anna är intresserad av fotokonst och ord betyder mycket för henne, därav startade hon hashtaggen #hairartandpoetry

Så här säger Anna själv:  ”Jag är hon som känner mig lika hemma i att skrota på landet i allt det gamla ärvda som att stå i centrum och hålla låda på Blanca, iklädd dagens outfit. Jag älskar verkligen att klippa hår, jag rådgör länge med kunden och jag går all in vare sig det gäller små detaljer eller Blancas gör om mig. Jag är specifikt utbildad på att skulptera med kniv, och är det nåt jag skulle vilja utbilda i så är det att skära. I framtiden kommer jag också hålla kurser i personlig utveckling, minus utmattning, för frisörer. Kursen skulle kunna heta nåt i stil med Blanca – believe in balance. Blanca har fört med sig goda relationer, jag blir ofta kontaktad av andra salongsägare och jag gillar att bolla med likasinnade. Det är nånting vi alla kan bli bättre på, att jobba tillsammans.”

Amanda Kristiansson

Amanda har 10 års erfarenhet i branschen som frisör, hon har varit verksam både på västkusten och i Stockholm. Amanda har varit hos oss på Blanca i 1år, älskar att prata mat och besöka nya restauranger, hon åker gärna skidor och passa dig, hon kör boxning också.

Amanda lyssnar in vad kunden har för önskemål i färg och form, för att sedan kunna återskapa det. Brinner lite extra för naturliga, friska hår, klippa kort och killar. Amanda är otroligt ödmjuk och ser mycket fram mot nya möten.

Emma Wistrand

Emma har jobbat som frisör i över 20 år i Stockholm. Hon trivs med den konstnärliga delen av yrket och älskar att plocka fram det bästa i varje kund. Allt som har med färg och form ligger Emma varmt om hjärtat.

Emma är även utbildad makeupartist och hårstylist och har parallellt med sitt jobb som frisör arbetat med tv-produktioner, visningar och reklamfotograferingar.

Det går att boka Emma  för makeup, uppsättningar och stylingjobb.

Hélene Hansson

Hélene har arbetat som frisör i över 20 år. Hon är en konstnärssjäl som alltid haft frisöryrket naturligt för sig. Hennes specialitet är att hitta den form som passar kunden. I hennes stol känner du dig lugn och trygg.

Själv säger Hélene så här; ”att få rå om kunden och samtidigt utrycka min kreativitet är den perfekta kombinationen för mig.”

Vill du jobba med oss?

Dedikerad, sympatisk, ödmjuk och med öppen blick – det är dig vi söker nu. Här arbetar vi nära varandra med kundens upplevelse i fokus, och har väldigt roligt under tiden. Du är en fena på färg och form, jobbar hårt och har minst ett par års erfarenhet. Välkommen med ditt cv och ett personligt brev per mail till anna@blancasthlm.se