Vi som jobbar på BLANCA

Anna Jonsson är ägare och grundare av BLANCA, utbildad i Linköping, verksam i Stockholm sedan många år. 

Anna klipper gärna korta frisyrer och är inte rädd för att förespråka förändringar i stort och smått. Hennes mål är att ge kunden ett stort lyft med små detaljer.

Anna öppnade BLANCA i januari 2017. Det har varit en omvälvande och spännande tid. Responsen har varit fantastisk, över all förväntan.

Blanca Studio

Julia Lennartsson, har jobbat som frisör i 7 år och även stylingtekniker/utbildare för GHD i 5 år. Är ursprungligen från Blekinge men tog ett varv i Örebro innan hon landade och hittade hem i Stockholm. 

Julia brinner lite extra mycket för färg, naturligt som extremt. En förkärlek till pastelliga, mjuka gosiga toner. Detaljer och spännande färger som sätter en personlig touch tillsammans med din stil.

Är certifierad hairtalk stylist, makeup artist och colorist.

Hos Julia kan du även boka tid för uppsättningar, makeup, styling samt keratinbehandling.

Blanca

Amanda Kristiansson har 8 års erfarenhet i branschen som frisör, varit verksam både på västkusten och i Stockholm. Uppvuxen i en liten ort i västra Götaland, Skene men bott lika länge vid kustens pärlor Falkenberg och Varberg. Amanda firar snart ett år som stockholmare och va passar inte bättre då med att starta på Blanca.

Amanda lyssnar in vad kunden har för önskemål i färg och form, för att sedan kunna återskapa det. Brinner lite extra för naturliga, friska hår, klippa kort och killar! Amanda är otroligt ödmjuk och ser mycket fram mot nya möten! 

Blanca

Ida Westin har jobbat som frisör och make up-artist i snart 10 år. Hon brinner för utbildning och har tidigare varit färgtekniker för Matrix, handledare för elever och är nu educator för Oribe. 

Ida är uppvuxen i Enköping och utbildad i Stockholm och hon har jobbat i många år på Östermalm. Nu är hon dock tillbaka på Söder där hon trivs allra bäst. Med sin lugna och inkännande vibe tar Ida sig an klippningar och färgförvandlingar och lär dig som kund allt om skötsel och rätt produkter för att få den bästa möjliga kvaliteten på ditt hår. 

Ida går även att boka för uppsättningar, styling och make up.

Blanca Studio

Emma Wistrand har jobbat som frisör i snart 20 år i Stockholm. Hon trivs med den konstnärliga delen av yrket och älskar att plocka fram det bästa i varje kund. Allt som har med färg och form ligger Emma varmt om hjärtat.

Emma är även utbildad makeupartist och hårstylist och har parallellt med sitt jobb som frisör arbetat med tvproduktioner som tv4 Nyhetsmorgon samt visningar och reklamfotograferingar.

Det går att boka Emma  för makeup, uppsättningar och stylingjobb. 

Sandra Blanca

Blanca

Sandra Svensson är sprungen ur metropolen Åmål och utbildad i Oslo hos Toni & Guy. Hon har jobbat som frisör i drygt 7 år och har under den tiden hunnit med en hel del. Hon har jobbat på Fashion Week i Stockholm, Paris, Milano och New York. Sandra jobbar inte enbart på salong, där hon älskar att få vara kreativ och ta hand om sina kunder, utan frilansar även som hårstylist och makeupartist. Hon har jobbat för märken som Monki, H&M, Back, Åhlens och Ivyrevel och dessutom gjort håret på First Aid Kit i deras tre senaste musikvideos.  

Sandra går även att boka för uppsättningar, styling och makeup.

Hélene Hansson har arbetat som frisör i över 10 år.

Hélene är en konstnärssjäl som alltid haft frisöryrket naturligt för sig. Hennes specialitet är att hitta den form som passar kunden. I hennes stol känner du dig lugn och trygg.

Själv säger Hélene så här; "att få rå om kunden och samtidigt utrycka min kreativitet är den perfekta kombinationen för mig."

Hélene är föräldraledig tom oktober 2022. 

Vill du jobba med oss på BLANCA? Läs mer och kontakta oss.